Produk

  • Booster Hydraulic Motor for Emergency Rescue of Concrete Mixer Truck

    Booster Hydraulic Motor kanggo Nylametake Darurat Truk Mixer Beton

    Parameter produk:
    diameteripun radial maksimum: 200mm
    Dawane aksial maksimal: 160mm
    dawa aksial efektif: 145-150mm
    21-waos involute spline input
    21 waos involute spline output
    Range torsi ngedongkrak motor: 3-4,5 kaping
    Bobot maksimal motor booster, 25KG
  • Concrete Pump Auger Motors

    Pompa Beton Auger Motors

    Motor Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model BMER BMH bisa digunakake kanggo ngganti model Original Parker TG/TJ/TE. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • PMH P90/P110 hydraulic pump PMP

    PMH P90/P110 pompa hidrolik PMP

    Motor Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model P90 / P110 bisa digunakake kanggo ngganti model PMP P90 / P110 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • PMH M90/M110 Motor PMP

    PMH M90/M110 Motor PMP

    Motor Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model M90 / M110 bisa digunakake kanggo ngganti model PMP M90 / M110 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • ARK PV089/PV090/PV110 Hydraulic Pump MF089/MF090/MF110 Hydraulic Motor

    ARK PV089/PV090/PV110 Pompa Hidrolik MF089/MF090/MF110 Motor Hidrolik

    Motor Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model PV089 / PV090 / PV110 MF089 / MF090 / MF110 bisa digunakake kanggo ngganti model Asli Sauer Danfoss PV089 / PV090 / PV110 MF089 / MF090 / MF110. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Rexroth A2FM63/A2FM90/61W Hydraulic Motor

    Motor Hidrolik Rexroth A2FM63/A2FM90/61W

    Motor Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model A2FM63 bisa digunakake kanggo ngganti model Rexroth A2FM63 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • A4VTG71/A4VTG90HW/32R-NLD10F001S mixer truck oil pump

    A4VTG71/A4VTG90HW/32R-NLD10F001S mixer truk pompa minyak

    Pompa lenga diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model A4VTG71 bisa digunakake kanggo ngganti model Rexroth A4VTG71 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Rexroth A4VTG90/A4VTG090HW100/33MRNC4C92F0000AS-0 hydraulic pump for concrete tanker

    Rexroth A4VTG90/A4VTG090HW100/33MRNC4C92F0000AS-0 pompa hidrolik kanggo tanker beton

    Pompa hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model A4VTG90 bisa digunakake kanggo ngganti model Rexroth A4VTG90 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Concrete tanker Eaton 5423-518 oil pump 5433-138 motor

    tanker beton Eaton 5423-518 pompa minyak 5433-138 motor

    Pompa Minyak diproduksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model 5423-518 bisa digunakake kanggo ngganti model Eaton 5423-518 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Eaton 4623-552,5423-518,6423-279 Hydraulic Pump

    Eaton 4623-552, 5423-518, 6423-279 Pompa Hidrolik

    Pompa Hidrolik diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. 4623-552,5423-518,6423-279 model bisa digunakake kanggo ngganti Original Eaton 4623-552,5423-518,6423-279 model. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Concrete Pump Rexroth A7VO55 boom pump

    Pompa Beton Rexroth A7VO55 boom pump

    Pompa Boom diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model A7VO55 bisa digunakake kanggo ngganti model Rexroth A7VO55 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik. ELEPHANT Fluid Power minangka pakar tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidrolik sing ndhukung, pangopènan lan pasokan suku cadang.
  • Rexroth A2FO23 boom pump

    Pompa boom Rexroth A2FO23

    Pompa Boom diprodhuksi dening Elephant fluid Power Co., Ltd, merek terkenal digawe ing China. Model A2FO23 bisa digunakake kanggo ngganti model Rexroth A2FO23 Asli. Kita duwe kualitas sing padha karo sing asli, rega sing luwih kompetitif, pangiriman cepet, lan layanan sawise-sales paling apik.
    ELEPHANT Fluid Power minangka ahli tenaga hidrolik sing nggabungake mixer beton profesional (truk pompa) sistem hidraulik, pangopènan lan pasokan suku cadang.