Hydraulic Directional Valve

  • DCV Series Directional Control Valve Manual

    DCV Series Directional Control Valve Manual

    Kita duwe luwih akeh distributor hidrolik (Directional control valve) kanggo sampeyan, kita ngasilake, nggawe, ngekspor, nyedhiyakake sampeyan kanthi kualitas dhuwur, produk rega murah, produk kita kompetitif banget, ora ketompo cara kontrol apa wae (Jenis kontrol: manual, joystick, kabel , pneumatic, solenoid, panitahan-pneumatik, panitahan-hidrolik, etc.) sampeyan kudu, aliran sembarang (40 liter - 140 liter kasedhiya), sembarang ukuran (1 spool kanggo 12 spool kasedhiya), Hubungi kita kanggo tawaran paling.
  • P40/80 Series DIRECTIONAL VALVES CONTROL VALVE

    P40/80 Series DIRECTIONAL katup kontrol katup

    Kita minangka pabrik komponen hidrolik, Kita ngasilake lan nyedhiyakake mung komponen hidraulik kanthi kualitas sing paling apik, tanpa cacat sing bisa dipercaya. Alesan kenapa luwih akeh pelanggan milih AS amarga duwe kaluwihan sing jelas tinimbang merek liyane babagan pangiriman, layanan, kualitas lan margin liyane.