F-201346 bantalan gedhe kanggo pompa piston Rexroth A4VG125

Katrangan singkat:

F-201346 minangka bantalan asli pompa plunger Rexroth A4VG125. Elephant Fluid Power nyedhiyakake bantalan pompa plunger hidrolik. Bantalan asli kasedhiya kanthi rega sing cukup lan dikirim sajrone 5 dina.


Detail Produk

Tag Product

F-201346 minangka bantalan asli pompa plunger Rexroth A4VG125. Elephant Fluid Power nyedhiyakake bantalan pompa plunger hidrolik. Bantalan asli kasedhiya kanthi rega sing cukup lan dikirim sajrone 5 dina.

Bagéan penting pompa plunger yaiku bantalan. Yen ana bantalan, bantalan normal saka telung pasangan pasangan gesekan ing njero pompa hidrolik ora bisa dijamin. Sanalika, kekandelan film minyak bantalan hidrostatik saben pasangan gesekan bakal rusak, nyuda panggunaan bantalan pompa plunger. urip. Miturut informasi sing disedhiyakake dening pabrikan pompa hidrolik, umure bantalan umure 10000 jam, lan kudu ngganti port anyar yen luwih saka nilai kasebut. Bantalan sing dicopot ora bisa dideteksi tanpa peralatan tes profesional, lan mung bisa dipriksa kanthi visual. Yen goresan utawa perubahan warna ditemokake ing permukaan rol, kudu diganti.

Nalika ngganti bantalan, kudu diwenehi perhatian marang aksara Inggris lan model bantalan asli. Umume bantalan pompa plunger nggunakake bantalan kapasitas mbukak gedhe. Tuku pabrikan asli lan spesifikasi asli. Yen sampeyan ngganti merek liyane, sampeyan kudu takon karo wong sing wis duwe pengalaman kanggo golek tabel lan ijol-ijolan, tujuane kanggo njaga tingkat akurasi lan kapasitas mbukak bantalan kasebut.

Pompa plunger aksial uga bisa nggunakake konverter frekuensi kanggo ngirit energi listrik. Ing proses produksi nyata, pompa plunger aksial biasane dioperasikake kanthi tekanan utawa aliran kanggo nyetel negara operasi. Yen tekanan nyata luwih gedhe tinimbang tekanan sing dibutuhake, banjur disetel liwat katup relief supaya tekanan operasional tetep stabil lan supaya katup relief ngeculake keluwihan. Motor kasebut mlaku kanthi cepet kanthi bola-bali, lan konsumsi daya tetep ora owah.

Pelat katup duwe rong bentuk: distribusi aliran pesawat lan distribusi aliran bola. Pasangan gesekan distribusi aliran bola dibenahi kanthi tlatah nalika goresan ing permukaan distribusi aliran silinder cukup cethek: nalika alur ing permukaan distribusi aliran silinder jero, alur kasebut kudu diisi karo "teknologi rekayasa permukaan "sadurunge mecah Aja wuta tlatah kanggo nyegah lapisan tembaga saka lancip utawa bocor minyak saka pangkalan baja.

Nalika nggunakake kebanjiran kanggo nyetel tekanan lan aliran, sawetara keluwihan kebanjiran bali menyang sistem asli, nyebabake tenaga pompa plunger lan efisiensi operasi sing sithik. Yen digunakake penghemat hemat energi Chuangjie, katup kebanjiran bisa ditutup Ditutup, liwat inverter hemat energi kanthi otomatis nyetel tekanan operasi kanggo njaga stabilitas tekanan operasi, lan kanthi otomatis nglacak tekanan piranti. Éling kontrol otomatis, saéngga ngirit konsumsi energi. Keuntungan paling gedhe saka metode penyesuaian iki yaiku nyuda konsumsi energi operasi pompa piston aksial, lan efek hemat daya bisa nganti luwih saka 30%.

Dhumateng Pelanggan:

Halo, Elephant Fluid Power minangka klompok pangembangan kualitas dhuwur kanthi kekuwatan teknis sing kuwat, nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, solusi lengkap lan perusahaan jasa teknis kelas kapisan kanggo pangguna. Perusahaan kasebut nduwe prinsip nggawe bisnis kanthi integritas, njaga bisnis kanthi kualitas, lan maju kanthi maju. Terus munggah puncak anyar kanthi langkah sing luwih kenceng lan nyumbang kanggo industri otomasi nasional. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo tuku produk sing disenengi kanthi yakin. Kita bakal ngladeni sampeyan kanthi tulus!

22

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita