Hubungi Kita

alamat

Kamar 1403, Gedung Zhonghua, Jalan Lianmeng, Shijiazhuang.

Heibei, China

E-mail

gajah@sjzhjsm.com

Telpon

whatsapp +86 18031121586

Fax: +86 (10)- 80115555-568844

jam

Senin-Minggu: 24 jam online

Sugeng rawuh kanggo hubungi kula

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita