Babagan Kita

Babagan Kita

    Elephant Fluid Power minangka produsen profesional lan distributor komponen Hidrolik sing akeh ditrapake kanggo konstruksi insinyur, pertanian, kelautan, pertambangan, lsp. Kabeh produk kanthi kualitas dhuwur. Kalebu pompa Hidrolik, motor hidrolik, suku cadang Pompa, suku cadang Motor, Hydraulic Vlave, Unit Kemudi....

Saiki bisnis utama kita yaiku:

Pompa piston hidrolik lan suku cadang Pompa vane hidrolik lan suku cadang
Motor piston hidrolik lan suku cadang Motor orbital hidrolik
Unit setir hidrolik Pompa gear hidrolik
Katup kontrol arah

Pusat produk suku cadang pompa:

REXROTH UCHIDA
SAUER KOMATSU
HITACHI CAT
KAWASAKI LINDE
EATON VICKERS PMP
PARK NACHI
JEIL TEIJIN SEIKI
TOSHIBA YUKEN
LIEBHERR KAYABA
HAWEI DAKIN
TOKIWA ITALY SAM
YANMAR PANEN KUBOTA
OILGEAR DENISON
Kustomisasi MESSORI
logo 水印600x450(1)

Keuntungan Daya Cairan Gajah:

Tim Teknis Elephant Fluid Power wis pirang-pirang taun operasi lan pengalaman layanan, Nyedhiyani pelanggan karo solusi sistem hidrolik profesional, Jaminan kualitas produk kualitas, Kita wis pirang-pirang taun ing produk sistem hidrolik, 1-7 dina, insinyur sales tetep, persetujuan wektu pangiriman tartamtu , Taun pengalaman industri, dodolan, ndandani, commissioning, pangopènan, Super cepet siji-mandeg layanan profesional, Nyedhiyani tanggepan technical ing 2 jam saka babar pisan standar, Efektif njamin kualitas produk hydraulic, Sumelang-free wektu pangiriman 1300 jinis ing saham, Layanan siji-mandeg, langsung karo pabrikan, Nyedhiyani solusi sistem hidraulik lengkap, Pandhuan lengkap kanggo nyedhiyakake layanan teknis sajrone 1 dina kerja, Pangolahan sing ketat lan kualitas sing apik.