Babagan Kita

Babagan Kita

Tenaga Cairan Gajah wis melu bisnis hidrolik wiwit wiwitan abad kaping 20. Wis sejarah udakara 20 taun lan mesthi netepi prinsip 'kualitas dhisik', “kredit dhisik” lan “nol keluhan”, lan wis dadi pimpinan anyar ing industri hidrolik. Daya Cairan Gajah negesake produk sing apik, layanan sing apik, lan wis nyedhiyakake produk hidrolik sing luwih apik, luwih komprehensif, lan terus kerja kanthi tenanan.

Saiki bisnis utama kita yaiku:

Pompa piston hidrolik lan suku cadang Pompa baling-baling hidraulik lan suku cadang
Motor piston hidrolik lan alat ganti Motor orbit hidrolik
Unit setir hidrolik Pompa gir hidrolik
Katup kontrol arah

Pompa suku cadang Pusat produk:

REXROTH UCHIDA
SAUER KOMATSU
HITACHI Kucing
KAWASAKI LINDE
VATER EATON PMP
PARK NACHI
JEIL TEIJIN SEIKI
TOSHIBA YUKEN
LIEBHERR KAYABA
HAWEI DAKIN
TOKIWA ITALIA SAM
YANMAR HARVESTING KUBOTA
MINYAK DENISON
Kustomisasi MESSORI

Merek kerjasama kita kalebu EATON, VICKERS, SAUER, LINDE, KOMASTU, HANJIU, KAWASAKI, NACHI, PAKER, REXROTH, CATERPILLAR, LIBEEHER…

1

Kauntungan Daya Cairan Gajah:

Tim Teknis Daya Cairan Gajah wis pirang-pirang taun operasi lan pengalaman layanan, Nyedhiyakake solusi sistem hidrolik profesional kanggo para pelanggan,Jaminan kualitas produk berkualitas, Kita wis pirang-pirang taun pengalaman tuku lan adol kanggo nyegah produk palsu lan ora enak,1-7 dina, insinyur penjualan tetep, periode pengiriman khusus kesepakatan, Pengalaman industri pirang-pirang taun, penjualan, perbaikan, komisioning, perawatan,Layanan profesional mandeg mandheg kanthi cepet, Nyedhiyakake tanggepan teknis sajrone 2 jam garansi standar,Jaminan kualitas produk hidrolik kanthi efektif, Wektu pengiriman gratis kuatir 1300 jinis,Layanan mandheg, langsung karo pabrikan, Nyedhiyakake solusi sistem hidrolik lengkap,Pandhuan lengkap kanggo nyedhiyakake layanan teknis sajrone 1 dina kerja,Pemrosesan sing ketat lan kualitas sing apik banget