1P40 KUNCI KONTROL KONVOL KONSEP 1SPOOL

Katrangan singkat:

Kita minangka pabrik komponen hidrolik, Kita ngasilake lan nyuplai mung komponen berkualitas tinggi, komponen hidrolik tanpa cacat sing bisa dipercaya. Alesan kenapa luwih akeh pelanggan milih AS amarga duwe kaluwihan sing jelas tinimbang merek liyane babagan pangiriman, layanan, kualitas lan wates liyane.


Detail Produk

Tag Product

Katup kontrol arah hidrolik sing dikontrol kanthi manual utawa mekanis Р40 dirancang kanggo distribusi lan kontrol aliran kerja antarane generator (pompa) lan mekanisme eksekutif (silinder, hidro-motor, lsp). Diproduksi nganggo plunger 1 nganti 7, kanthi tumindak paralel utawa serial, kanthi katup mburi umum utawa individu kanggo saben plunger, kanthi utawa tanpa katup safety.

Р40 minangka distributor mono-blok. Awak digawe saka wesi cor EN-GJL300. Plunger digawe saka baja karburator kanthi plakat krom sing atos.

Panggunaan katup P40 P80 wis umum ing pirang-pirang aplikasi industri lan pabrikan, kayata; crane, jalur perakitan, peralatan kehutanan, truk pertambangan lan penggalian. Nyatane, ana persyaratane dhuwur kanggo panggunaan katup P40 P80 iki, mula meh bisa ngganti meh kabeh katup arah hidrolik mekanik tradisional ing sistem kontrol hidrolik modern.

Sing dipasang
Distributor tetep nganggo loro baut

Distributor hidrolik P40 digunakake kanggo urip / mateni lan ngarahake cairan kerja ing antarane gernerator aliran kepala (pompa hidrolik), konsumen aliran kepala (silinder hidrolik, motor, lsp) lan tank. Iki diproduksi nganti 6 spol.

Aliran Nominal: 40L / min Maks 40L / Min, Maksimum Tekanan Kerja 315Bar
Cara Operasi: Kontrol Pneumatik, Kontrol Listrik lan Pneumatik, Kontrol Listrik lan hidrolik, Kontrol Jarak Jauh
Mode Bali Posisi:Kunci bal; Bali Bali
Fungsi Spol: O A Y lsp
Utas:G1 / 2; G3 / 4; M18 * 1.5; 7 / 8-14UNF; 3/4-16UNF
Cara Minyak: Sirkuit Paralel, Pilihan Luwih saka Power
Aplikasi: Traktor pertanian, Mesin Sanitasi, lsp

Range suhu

-20 ℃ --- + 80 ℃

Viskositas

10 --- 400 mm2 / s

Suhu cairan

-15 ℃ --- + 80 ℃

Filtrasi

10 nganti NAS 1638

Tekanan operasi maks

315 bar

Tekanan mburi

50 bar

Aliran nominal

40 l / menit

Bocor (A, BT)

15cm3 / min ing 120bar

Stroke spol

6 mm

Kekuwatan aktuator

<200 N

Modifikasi / Spol

kanthi 1 nganti 7

2
1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk